Στη Λάρισα και το Βόλο θα βρίσκονται την Πέμπτη ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο αν. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, προκειμένου να εγκαινιάσουν Τοπικές Μονάδες Υγείας, ενώ θα έχουν συναντήσεις και με εργαζομένους στον τομέα της Υγείας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων του Υπουργού και του Γ.Γ. σε Λάρισα  και Βόλο έχει ως εξής:
10:30-11:30 Εγκαίνια της λειτουργίας ΤΟΜΥ Αγ.  Γεωργίου Λάρισας.
12:30-15:30 Επίσκεψη Υπουργού στο Γ.Ν. Βόλου ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ και συνάντηση με την διοίκηση και τους εργαζομένους.
11:30-13:00 Επίσκεψη Αν. Γενικού Γραμματέα σε πρόγραμμα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων στη Λάρισα – συναντήσεις με τοπικούς φορείς
13:30-16:00 Επίσκεψη σε δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Ν. Ιωνία και στο θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στον Βόλο
18:00-18:30 Εγκαίνια της λειτουργίας ΤΟΜΥ Αγριάς
19:00-21:00 Εκδήλωση ανοικτή στο κοινό, με θέμα «Ανασυγκρότηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον Ιάσονος –κλαβάνη (Δήμος Βόλου) Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός και ο Αν. Διοικητής της 5ης ΥΠε Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Δημήτριος Δημητριάδης.
Σημειώνεται ότι η Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ), συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.