Συνάντηση με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων είχε σήμερα κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών που αποτελούνταν από τον κ. Θαν. Ζαχαρόπουλο και τον κ. Π. Λινάρδο – Ρυλμόν και τον υπεύθυνο Οργανώσεων Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε. κ. Θ. Τσούπο εν όψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Θεσσαλίας που θα γίνει στη Λάρισα στις 10 και 11 Οκτωβρίου.
Στη Λάρισα κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου θα μεταβεί, ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας, επικεφαλής κλιμακίου από 15 υπουργούς. Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ι. Δραγασάκης, ενώ θα κλείσουν με τον ομιλία του πρωθυπουργού.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα διοργανωθούν στρογγυλά τραπέζια, στα οποία θα συμμετέχει ο αρμόδιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης, στα οποία οι φορείς θα κληθούν να καταθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προτάσεις τους. Στη συνέχεια θα συσταθούν επιτροπές που θα παρακολουθούν την πορεία των πραγμάτων με τη συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων και της περιφέρειας Θεσσαλίας.
Στη συνάντηση με τα στελέχη του κυβερνητικού κλιμακίου συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών Α. Νταβέλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δ. Αδάμ, ο πρόεδρος του παραρτήματος Κεντροδυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ κ. Θ. Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι του ΓΕΩΤΕΕ, του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ.α.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο το απόγευμα μεταβαίνει στη Μαγνησία και αύριο, Σάββατο σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, όπου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

ert.gr