Με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, στον πυρήνα των οποίων βρίσκονταν οι νέες προκλήσεις και οι εξελίξεις στο πεδίο της Οφθαλμολογίας, η Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος (Ο.Ε.Κ.Ε.) διοργανώνει την Ετήσια Επιστημονική Διημερίδα που θα λάβει χώρα στις  14 & 15 Οκτωβρίου 2017 στο OlympusTerra Boutique Hotel, στη Λάρισα.
Πιστοί στο ετήσιο, φθινοπωρινό κάλεσμα, για άλλη μία χρονιά η  Οφθαλμολογική Εταιρεία Κεντρικής Ελλάδος (Ο.Ε.Κ.Ε.) προχώρησε στη διοργάνωση διημερίδας, αυτή τη φορά στην πόλη που έδρασε και άφησε την τελευταία του πνοή ο Ιπποκράτης.
Με προσήλωση στην παράδοση των προηγουμένων, επιτυχών διοργανώσεων και γνώμονα τη συμβολή στη δια βίου μάθηση, καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια παρουσίασης ενός άρτιου επιστημονικού προγράμματος ευρείας θεματολογίας. Διακεκριμένοι, στους τομείς τους, ομιλητές πρόθυμα αποδέχτηκαν την πρόσκληση να μοιραστούν την πλούσια εμπειρία τους.
Στην Επιστημονική Διημερίδα θα παρουσιασθούν εκπαιδευτικές ενότητες που αφορούν:
-    Αισθητική Οφθαλμολογία
-    Αντιμετώπιση Διαθλαστικών Ανωμαλιών στα Παιδιά
-    Διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση της νόσου οφθαλμικής επιφάνειας
-    Παθολογία & Χειρουργική Αμφιβληστροειδούς
-    Γλαύκωμα
-    Καταρράκτης
οι οποίες θα συμβάλλουν στη κατάρτιση των συναδέλφων για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας.
Η Ετήσια Επιστημονική Διημερίδα ξεκινά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2017  στις 13:30. Θα χορηγηθούν 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:  www.oeke.gr