«Αυτή τη χρονιά οφείλουμε όλοι, κράτος και πολίτες να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να θέσουμε τις βάσεις της πραγματικής επανεκκίνησης. Σταδιακά, καθώς θα απελευθερωνόμαστε από την πανδημία, θα απελευθερώνεται και η οικονομία μας. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας  για υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που δρομολογήσαμε  από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής μας».

Τα παραπάνω τόνισε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου απευθύνοντας χαιρετισμό στην διαδικτυακή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας, με αφορμή τη νέα χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα η Λαρισαία βουλευτής σημείωσε:

Στο πρόσωπο σας θα ήθελα να απευθύνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου σε όλους τους εμπόρους και επιχειρηματίες του νομού για μια χρονιά γεμάτη υγεία και λιγότερες δυσκολίες.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά «ορόσημο» για την ανθρωπότητα.

Ένας ιός κατάφερε να φρενάρει την οικονομική δραστηριότητα σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη και να οδηγήσει, δυστυχώς, εκατομμύρια ανθρώπους στο θάνατο.

Η χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα είναι, επίσης, μια δύσκολη χρονιά.

Δεν θα τελειώσουμε εύκολα με τον κορωνοϊό.

Είναι σημαντικό να  προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η πραγματικότητα αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να απλώσουμε ένα δίχτυ προστασίας σε όλους όσοι υποφέρουν από τις συνέπειες της πανδημίας.

Αυτό έχει πράξει από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση της ΝΔ. 

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν διοχετευτεί για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.

Αυτή τη χρονιά οφείλουμε όλοι, κράτος και πολίτες να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να θέσουμε τις βάσεις της πραγματικής επανεκκίνησης. Σταδιακά, καθώς θα απελευθερωνόμαστε από την πανδημία, θα απελευθερώνεται και η οικονομία μας. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας  για υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που δρομολογήσαμε  από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής μας.

Σε αυτή την προσπάθεια η Ελλάδα δεν είναι μόνη της. Η ευρωπαϊκή οικογένεια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας με μεγάλα ποσά τις εθνικές οικονομίες.

Δικό μας χρέος είναι να σταθούμε ενωμένοι, χωρίς μικροκομματικές αντιπαλότητες και όλοι μαζί να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα.

Είμαι βεβαία ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας θα είμαστε πιο δυνατοί. 

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά!