Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο έστειλε από τα Φάρσαλα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μιλώντας σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση γυναικών.

«Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζουν τέλος στα διχαστικά διλήμματα και ενώνουν τους Έλληνες. Στον αγώνα αυτό καλώ όλες τις Ελληνίδες γυναίκες να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στον αγώνα για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της ευημερίας, των ευκαιριών για τα νέα παιδιά», τόνισε η κα Μπίζιου.

«Η χώρα μας δεν έχει καιρό για χάσιμο. Οφείλουμε τώρα, όλοι μαζί, να δώσουμε ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει το μεταρρυθμιστικό του πρόγραμμα.

Εμείς οι γυναίκες που κρατάμε στα χέρια μας οικογένειες, δουλειές και παιδιά, που δεν έχουμε μάθει να σκύβουμε το κεφάλι, αλλά να διεκδικούμε κάθε μέρα τις ευκαιρίες που μας αξίζουν, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα από τον καθένα, πόσο σημαντικό είναι να έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τα πράγματα. Αυτό σας καλώ να κάνετε στην κάλπη της 7ης Ιουλίου», κατέληξε η κα Μπίζιου.