«Το φρόνημα του Ελληνικού Στρατεύματος και η επιχειρησιακή ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας εγγυώνται τόσο την εδαφική μας ακεραιότητα, όσο και την αποτροπή κάθε σκέψης για επεισόδια με στόχο να δημιουργήσουν τετελεσμένα, όπως είναι η πάγια τακτική της Τουρκίας».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε στο Πεντάγωνο με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο Αρχηγός των Ε.Δ. της χώρας παρουσίασε αναλυτικά στην Λαρισαία βουλευτή την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Έβρο και στο Αιγαίο, σημειώνοντας πως «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι πανέτοιμες να επιτελέσουν το καθήκον τους και να εκτελέσουν την εκ του Συντάγματος αποστολή τους από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο εάν και όποτε απαιτηθεί».

Η κα Μπίζιου αφού ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την ενημέρωση και τη συνεργασία, σημείωσε πως «κανένας Έλληνας πολίτης δεν έχει να φοβάται το παραμικρό. Αυτοί που θα πρέπει όμως να φοβούνται είναι όσοι απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της πατρίδας μας».