«Την ώρα που η αντιπολίτευση συνεχίζει την ίδια στείρα αντιπαράθεση, που την απομακρύνει από τις σύγχρονες εξελίξεις και την κοινωνία, η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη βούλα της ΕΕ προχωράει μπροστά, γυρνώντας σελίδα για τη χώρα».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Κομισιόν κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Η Ελλάδα με ένα συνεκτικό σχέδιο ανάπτυξης, έντονα κοινωνικό και περιβαλλοντικό, που απλώνεται σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας εξασφάλισε κεφάλαια ύψους 31 δισ. Ευρώ έως το 2026, τα οποία θα κατευθυνθούν σε στρατηγικά έργα όπως η ψηφιοποίηση του κράτους και ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας, η ηλεκτροδότηση, οι αναδασώσεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού της πατρίδας μας, η ανάπτυξη του αγροτουρισμού και του οινοτουρισμού, τα μεγάλα έργα υποδομής σε ολόκληρη την επικράτεια.

Με μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις δημιουργούμε τη νέα Ελλάδα του μέλλοντος. Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα.

Όσο η αντιπολίτευση θα μένει προσκολλημένη στο χθες τόσο εμείς θα σχεδιάζουμε και θα υλοποιούμε πολιτικές για το αύριο», κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.