Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 31/01/2018 και σήμερα Πέμπτη 01/2/2018 κοινή συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκου Παπαδόπουλου και του δημάρχου Φαρσάλων κ. Καραχάλιου, με την Ειδική Γραμματέα ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Φωτονιάτα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Δέδε, στην Αθήνα.
Κατά τις συναντήσεις τέθηκαν επί τάπητος τοπικά θέματα και αναζητήθηκε η λύση τους. Με την Ειδική Γραμματέα ΕΣΠΑ συζητήθηκαν τα διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ που μπορούν να βοηθήσουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Δήμο Φαρσάλων, όπως είναι τα εξής:
•    «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικών Ακινήτων (αφορά ένα Δημοτικό σχολείο και την δημιουργική επανάχρηση Δημοτικού Ακινήτου με σκοπό την αρχαιολογική συλλογή)
•    «Τηλέλεγχος και Τηλεχειρισμός του Δικτύου Ύδρευσης της ΔΕΗΑ»
•    « Ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων»
•    « Αξιοποίηση Οθωμανικού Πυργόσπιτου – Πύργος Καραμίχου»
•    «Έξυπνα ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου»
Τα συγκεκριμένα προγράμματα τρέχουν ήδη ή πρόκειται να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον.
Στην σημερινή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών συζητήθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα στον Πολεοδομικό Ιστό της πόλης που αφορούν στο Εσωτερικό Σύστημα Ομβρίων.
Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να χρηματοδοτηθούν και να προχωρήσουν άμεσα τα συγκεκριμένα έργα προκειμένου η πόλη των Φαρσάλων να μην πλημμυρίζει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας.

.