Στα χωριά του δήμου Λαρισαίων που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου βρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», με επικεφαλής την  κα Ρένα Καραλαριώτου, με σκοπό να παραδώσουν όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν ώστε να βοηθηθούν οι σεισμοπαθείς.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα χωριά Ραχούλα, Κάστρο,  Κουτσόχερο, Μάνδρα και Αμυγδαλέα,συνομίλησε με τους κατοίκους   και παρέδωσε , σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων,  τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και 2500 εμφιαλωμένα νερά ,ειδικά στις κοινότητες Κάστρο και Κουτσόχερο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης.

Η κα Καραλαριώτου αμέσως μετά την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρεθήκαμε σήμερα στα χωριά του δήμου Λαρισαίων για μια ακόμη φορά μετά την 3η Μαρτίου για να παραδώσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω εκ νέου όλους τους Λαρισαίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης μας και έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους.

Ο ρόλος μας όμως δεν σταματάει εδώ.

Όπως έχω δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από το σεισμό υπενθυμίζοντας  διαρκώς σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι πως τα τραύματα που προκάλεσε ο σεισμός θα πρέπει άμεσα να επουλωθούν. Κανένας δεν πρέπει να αισθανθεί μόνος και αβοήθητος.

Κανένας δεν πρέπει να μείνει στο έλεος της γραφειοκρατίας και των ανέξοδων υποσχέσεων. Η κανονικότητα θα πρέπει να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα χωριά μας. »