Σήμερα πραγματοποιείται η ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Δημόσια Υγεία και Υγειονομική Κρίση» που διοργανώνει  που  το Πανεπιστήμιο Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο της Πόλης που Μαθαίνει.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ψηφιακή πύλη του Δήμου Λαρισαίων www.larissamazi.gr.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν γνωστοί πανεπιστημιακοί και επιστήμονες και ειδικότερα, ο κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Διευθυντής Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Ιατρικό Τμήμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Γουργουλιάνης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας και κ Μπαμπαλής Δημήτρης, Ιατρός Παθολόγος – Εντατικολόγος, Διευθυντής ΤΕΠ Γ. Ν. Λάρισας.

Παρέμβαση θα κάνει και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου κ. Βασίλης Πινακάς.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Γιώργος Τράντας, Δημοσιογράφος, Διευθυντής 2ου ΣΔΕ Λάρισας (φυλακών).

Σημειώνεται ότι η σημερινή εκδήλωση είναι η πρώτη από τις τέσσερις εκδηλώσεις με τίτλο που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο της Πόλης που Μαθαίνει, με τίτλο “Η νέα πραγματικότητα στην εποχή του Covid-19. Προκλήσεις και όρια”.