Το νομό Λάρισας θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο η βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.  Η κ. Μπακογιάννη θα έχει το Σάββατο διαδοχικές συναντήσεις στο ξενοδοχείο "Imperial" με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων ως εξής: 10:00 συνάντηση με δημάρχους, 10:30 συνάντηση με τον πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφώντα Σπηλιώτη και τους αντιπρυτάνεις, 11:00 συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ Αχιλλέα Νταβέλη, 11:30 συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Νικ. Παπαγεωργίου και αντιπροσωπεία της ΔΚΜ μηχανικών.
Στη συνέχεια (12:00) θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων/νο Αγοραστό στην Περιφέρεια, ενώ στις 12:45 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας.
Το βράδυ θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στις 8:30 στη χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας στο κέντρο «Αστέρας» (δ/νση: 5ο χλμ Λάρισας-Αμπελώνα).
Στις 10 π.μ. της Κυριακής θα επισκεφθεί τα γραφεία της Τ.Ο. της Ν.Δ. στα Φάρσαλα και στις 10.30 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό σε μέλη και φίλους της Ν.Δ. στο "Αίγλη Palace" στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα.