Σε  κλίμα και συγκίνησης κηδεύτηκε χθες Σάββατο 8 Μαίου στη Γιάννουλη ο Γιώργος Κοντοδήμος.    

Το τελευταίο αντίο του είπαν οι σύντροφοί του από το ΚΚΕ, μέσα από τον επικήδειο λόγο του Άγγελου Σίμου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Λάρισας και της Επ. Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.   

 

"Η είδηση του θανάτου σου σύντροφε Γιώργο σκόρπισε βαθιά θλίψη στην οικογένεια σου, στους συντρόφους, φίλους και συγγενείς σου. Σε όλους αυτούς που μαζί έδινες τη μάχη για μια καλύτερη ζωή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Γεννήθηκες το 1956 στη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας. Όπως όλη η γενιά σου έτσι και εσύ ρίχτηκες από τα παιδικά σου χρόνια στη σκληρή βιοπάλη. Οι δυσκολίες της εποχής και της «τάξης» που προερχόσουν με τη φτώχια και τη σκληρή εκμετάλλευση σε οδήγησαν στην αναζήτηση του δρόμου για τη σύγκρουση με αυτή την κατάσταση και στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο για μια σοσιαλιστική-κομουνιστική κοινωνία

Tο  1983 έγινες μέλος του ΚΚΕ, διατέλεσες γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Υγείας Λάρισας του ΚΚΕ, την ιδιότητα του μέλους την τίμησε έως το τέλος της ζωής σου από όποια θέση και αν σε χρέωσε το κόμμα. Υπηρέτησες  ως εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Διετέλεσες, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννουλης, αντιπρόεδρος Κοινότητας Γιάννουλης και για πολλά χρόνια κοινοτικός και  δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ειδών Διατροφής, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και τελευταία μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Ως την τελευταία μέρα  της ζωής σου στάθηκες  σύντροφε Γιώργο στις μικρές και μεγάλες μάχες του Κόμματος και του κινήματος. 

Τίμησες όλους όσους σε εμπιστεύτηκαν και δεν εξαγόρασες την εμπιστοσύνη τους. Δεν έπαψες ποτέ να θεωρείς τον εαυτό σου απλό στρατιώτη του Κόμματος και του κινήματος.

Όρθωσες το ανάστημά σου και υπεράσπισες τη θεωρία, τις αρχές, τα ιδανικά και τα σύμβολα του κόμματος.

Έκανες το χρέος σου σύντροφε Γιώργο ως άνθρωπος και ως κομμουνιστής  στο ακέραιο.

Να είσαι σίγουρος πως στα χνάρια σου βαδίζουν πολλοί και αποφασισμένοι.

Ιδιαίτερα νέοι που μάχονται κόντρα στο ρεύμα της εποχής της μοιρολατρίας και της υποταγής. Μάχονται για μια κοινωνία ανώτερη, απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση και τη φτώχια για μια κομμουνιστική κοινωνία όπως και συ την ονειρεύτηκες.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στη σύντροφο της ζωής σου Στέλλα  τα παιδιά σου Αλεξία  Ζώη και Κωνσταντίνο 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό σου Ταξίδι σύντροφε".