Μεταμορφώνεται η συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στην πόλη της Λάρισας, στο πλαίσιο των έργων ανάπλασης δρόμων της περιοχής.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού 4,1 εκατ. ευρώ, που εξελίσσεται σταδιακά και αναπλάθει δρόμους της συνοικίας.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων Γιώργο Σούλτη, υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες για την πορεία και την εξέλιξη των έργων.

Στην παρούσα φάση εργασίες ανάπλασης εκτελούνται στις οδούς Στρατηγού Φράγκου, Περικλέους, Ηλέκτρας, και σε τμήμα της οδού Ισκομάχου, ενώ έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στις οδούς Χρυσοχόου και τις παρόδους της, Γιαννιτσών, Ελευσίνος, Τροίας, Έκτορος, και σε τμήμα της Ισκομάχου.

Τα έργα εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς  ενώ το επόμενο διάστημα και μέχρι τα τέλη Αυγούστου τα έργα θα έχουν προχωρήσει στην οδό Καλλιάρχου και στο υπόλοιπο τμήμα της Γιαννιτσών.

Σύμφωνα επίσης με τον προγραμματισμό το Φθινοπωρο σειρά για ανακατασκευή έχουν οι δρόμοι Λάμπρου Κατσώνη (από 23ης Οκτωβρίου έως Νικηταρά), Ζαλοκώστα και Αδριανού.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, τόνισε ότι τα έργα ανάπλασης των δρόμων της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

"Το τελικό αποτέλεσμα", τόνισε ο Δήμαρχος "δικαιώνει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και τις προσδοκίες των κατοίκων. Το αστικό περιβάλλον σε μια από τις πολυπληθέστερες συνοικίες της πόλης, αλλάζει προς το καλύτερο προς όφελος των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής." 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αυτοψία Καλογιάννη: