«Ο λαός σε σήκωσε ψηλά και ζητά από εσένα να μας εκπροσωπήσεις στην Ευρώπη. Αυτό είναι ένα μήνυμα δύναμης για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου.
Μας φέρνεις μήνυμα δύναμης και νίκης», είπε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, υποδεχόμενη τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Εύχομαι να τερματίσεις πρώτη, να μπορέσεις να δεις και να αφουγκραστείς τις ανάγκες των νέων ανθρώπων, των νέων επιχειρηματιών και να κάνεις το όραμά σου πράξη», είπε από την πλευρά του ο κ.Κυμπουρόπουλος.
«Θεωρώ τον ερχομό σου, σήμερα στη Λάρισα, “γούρι”. Οι πόλεις μας δε φημίζονται για τις υποδομές τους, για τους ανθρώπους που έχουν ειδικές ικανότητες. Εσύ κατάφερες και σήκωσες τη σημαία ψηλά, όταν ήσουν 15 χρονών, συνέχισες τη ζωή σου και μας έδειξες ότι αν έχει κανείς δύναμη, θέληση και πείσμα, μπορεί να τα καταφέρει.
Σε μας, δίνεις την ευθύνη για να δημιουργήσουμε τις υποδομές για πρόσβαση σε δημόσια κτίρια, σε δημοτικές υπηρεσίες. Ελπίζω, την επόμενη φορά που θα έρθεις στη Λάρισα, να σου δείξω, ως δήμαρχος, τι έχουμε κάνει
για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που χρειάζεται να έχουν πρόσβαση, που έχουν κινητικά ή προβλήματα όρασης, για όλους αυτούς στους οποίους πρέπει να σταθούμε δίπλα. Ευελπιστώ να συνεργαστούμε, ώστε όλα αυτά που θέλουμε να τα κάνουμε πράξη», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.

«Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και την εκτίμησή σας. Πραγματικά εύχομαι στο δεύτερο γύρο της δικής σας μάχης να δεχθείς αυτή την εκτίμηση, να σου φέρω “γούρι”.
Μέχρι τώρα, πάνω από 420.000 Έλληνες με τίμησαν με την ψήφο τους. Έτσι κι εσύ, στο δεύτερο γύρο,να βγεις μπροστά και να τερματίσεις πρώτη και να μπορείς όλα αυτά που ονειρεύεσαι να τα κάνεις πράξη, να τα κάνεις την καθημερινότητα των συμπολιτών σου.
Μακάρι να δεις και να αφουγκραστείς τις ανάγκες όχι μόνον ανάπηρων συμπολιτών, αλλά και νέων, επιχειρηματιών και να έχεις τις πόρτες του Δημαρχείου σου ορθάνοιχτες. Σε συνεργατικό επίπεδο, θα έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου», είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος.