Πρόσκληση σε ελεύθερο διάλογο απευθύνει ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Αντώνης Γραβάνης. Αναλυτικά:
"Σταθερή πεποίθηση του Αντώνη Γραβάνη και των συναδέλφων που στηρίζουμε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΔΣΛ, είναι ότι η πραγματική πρόοδος στα θέματα επιτυγχάνεται μόνον μέσω μιας αμφίδρομης σχέσης ειλικρινούς επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών του ΔΣΛ και των οργάνων του.
Πιστεύοντας πραγματικά σε αυτό το διαφορετικό ύφος επικοινωνίας, μακριά από κλισέ, ξύλινο λόγο και μεγαλόστομες εξαγγελίες, και έχοντας αποδείξει εμπράκτως ότι ξέρουμε να ακούμε τον Συνάδελφο και να ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ όσα λέμε, καλούμε όλους τους δικηγόρους που θέλουν να συνεισφέρουν τις επισημάνσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις ή απλά τον προβληματισμό τους σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της ΔικηγορικήςKαθημερινότητας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας, την Τρίτη 17.10.2017 στις 7μμ.
Σκοπός μας δεν είναι να καταγράψουμε παρουσίες, αλλά να συζητήσουμε ανοιχτά με τους συναδέλφους νέους και παλιότερους, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις και κυρίως για να καταγράψουμε τις ανησυχίες του μαχόμενου δικηγόρου ενόψει της ολοκλήρωσης και τελικής διαμόρφωσης των προγραμματικών μας θέσεων. Τα προβλήματα είναι κοινά. Με κοινή προσπάθεια μπορούμε να τα υπερβούμε".