Η ΣΟΛ ως συνέχεια της ΣΟΝΔΛ (του ΔΩΛ ) καλεί μουσικούς των ειδικοτήτων εγχόρδων, ξυλίνων και χαλκίνων πνευστών να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη στελέχωσή της. 

• Μουσικοί που έχουν ήδη συνεργασθεί με τη ΣΟΝΔΛ θεωρούνται ήδη μέλη του σχήματος με τη νέα ονομασία. 

• Μουσικοί που δεν έχουν συνεργασθεί μέχρι τώρα και επιθυμούν να ενταχθούν στην ορχήστρα

θα πρέπει να λάβουν μέρος σε ακρόαση ενώπιον επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΔΩΛ κατά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. 

• Το πρόγραμμα της ακρόασης θα πρέπει να αποτελείται από 2 έργα ενδεικτικά του επιπέδου σπουδών του κάθε υποψηφίου συνολικής διάρκειας μέχρι 8 λεπτών. 

• Η επιτροπή θα μπορεί να διακόπτει την εκτέλεση όταν έχει σχηματίσει γνώμη. Οι μουσικοί που έπαιζαν στη ΣΟΝΔΛ εξαιρούνται από τη διαδικασία. 

ΣΟΛ Junior 

Το σύνολο τζούνιορ θα λειτουργεί παράλληλα με τη μεγάλη ορχήστρα, και θα αποτελείται από νέους σπουδαστές μουσικής (μέχρι 18 ετών) του ΔΩΛ αλλά και άλλων ωδείων της Λάρισας και της περιφέρειας Θεσσαλίας. 

• Η δράση του συνόλου αυτού θα έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των νέων στο παίξιμο συμφωνικής μουσικής και την ολοκλήρωση της μουσικής τους προσωπικότητας μέσα από τις πρόβες και τις εμφανίσεις στο κοινό. 

• Οι νέοι που θα στελεχώσουν τη ΣΟΛ τζούνιορ θα επιλεγούν επίσης με τη διαδικασία ακρόασης (δύο έργα διάρκειας μέχρι 5 λεπτών συνολικά). 

Αιτήσεις σε μορφή PDF υπάρχουν στο σάιτ του ΔΩΛ dodiolar.com και γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dodiolar@yahoo.gr καθώς και στη γραμματεία του ΔΩΛ πλατεία Λαού 

Λάρισα 41221 τηλ 2410536886 ώρες 9:00-13:00