Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας συνεχίζει τη δράση, να συγκεντρώνει και να προσφέρει βιβλία σε σχολεία και Συλλόγους, σε κεντρικές ή απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές του νομού και της χώρας μας, όπου υπάρχουν ανάγκες ή προβλήματα ή ειδικό εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά προσφέρθηκαν βιβλία από το ΠΟΚΕΛ, στο Δημοτικό Σχολείο του Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Σε επιστολή του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του σχολείου  εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξη και την πολύτιμη δωρεά βιβλίων για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Η ευγενική προσφορά σας βοήθησε σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της βιβλιοθήκης και θα διευκολύνει το έργο των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας, επιτρέποντας και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονο υλικό.

Όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς, πιστεύουμε στην αξία του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, ως σημαντικής παραμέτρου για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών και κάθε προσπάθεια από Συλλόγους σαν το δικό σας, είναι σίγουρα αξιέπαινη».