Με τις θερμότερες ευχές τους για μια ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία, χαρά και αγάπη οι ιδιοκτήτες του «ΟΙΝΟΠΩΛΕΙΟ», Θανάσης Γκαρλέμος και Κατερίνα Νταφούλη προσέφεραν  σημαντική ποσότητα φιαλών κρασιού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με στόχο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου να περάσουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα τις γιορτινές ημέρες στη δύσκολη κοινωνική, οικονομική και υγειονομική περίοδο που διανύουμε.

Οι ιδιοκτήτες του «ΟΙΝΟΠΩΛΕΙΟ» ευχαριστούν για την προσφορά τους τα οινοποιεία: ΓΙΑΤΣΑ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΜΙΓΑ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, ΑΛΑΤΑ, ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ, ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ,  ΛΟΛΑ- ΦΤΙΚΑ καθώς και τα ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΚΑΣΣΑΡΟΣ που συνέδραμαν επίσης στην προσπάθεια αυτή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.