Την υλοποίηση έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης και πλήρους ασφαλτόστρωσης από την ΔΕΥΑΛ, στους δρόμους της συνοικίας Νέας Σμύρνης κατά τα πρότυπα άλλων συνοικιών, εξήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο λαϊκής συνέλευσης που διοργάνωσε, το πρωί της Κυριακής,  η 3η Δ.Κ στο 33ο Δημοτικό Σχολείο.
Οπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής "ο κ. Καλογιάννης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής από την πρώτη ημέρα της θητείας, στο γενικότερο περιβάλλον που επικρατεί στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, ενώ επανέλαβε ότι στο πλαίσιο της σημερινής θητείας θα έχει υλοποιηθεί έργο συνολικού προυπολογισμού 60 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά στην Νέα Σμύρνη,  ο δήμαρχος Λαρισαίων πέραν  του έργου της ΔΕΥΑΛ, αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει υποβληθεί στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, μέσω του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για την διαμόρφωση – ανάπλασης της τάφρου Ι1 (Ασμάκι) και την κατασκευή πεζογεφυρών που θα συνδέει την περιοχή Νέας Σμύρνης και ΑΤΑ με την Ηρώων Πολυτεχνείου, τη διαμόρφωση ποδηλατοδρόμου, ενώ σχεδιάζεται και η ανάπλαση του παλιού αναχώματος (Σάκη Καράγιωργα με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, από την γέφυρα της Νέας Σμύρνης μέχρι και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας.
Στο πλαίσιο της συνέλευσης συζητήθηκε επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με την περιοχή «Νταμάρια» και τους ρομά, το ζήτημα των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών κ.α.
Τον δήμαρχο προλόγισε ο πρόεδρος της 3ης Δ.Κ. κ. Κώστας Ζέβλας, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της συνοικίας, ενώ στην συνέλευση παρέστησαν επίσης αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι."