Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι, παρουσιάζουν το παραμύθι ''Πρίγκιπας και φτωχός'' της Κέλλυς Σταμουλάκη, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ.

Η συγγραφέας, η ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά, ο μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου και οι ηθοποιοί Ορέστης Τρίκας, Έλενα Παπαδημητρίου και Δημήτρης Σταματελόπουλος, υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στο Λονδίνο του 16ου αιώνα παρέα με τις μελωδικές νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρίγκηπας και φτωχός (με CD)

 Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρής

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Παίζουν και τραγουδούν: Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Τάσος Χαλκιάς,

Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ορέστης Τρίκας, Δημήτρης Σταματελόπουλος,

Νίκη Γρανά, Λευτέρης Τσάτσης, Παύλο Εμμανουηλίδης, Πάνο Τοψίδης,

Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκος Παρασκευόπουλος,

Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σαμαράς.

 Αφήγηση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Δύο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες, γεμάτες αγωνία και καυστικό χιούμορ, που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι πρίγκιπας; Και πόσο εύκολο φτωχός; Πώς είναι να ζεις χωρίς χαρά; Πώς είναι να ζεις χωρίς λεφτά; Κι αν αλλάζανε οι ρόλοι; Μια χαρά θα ήταν όλοι;