Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για το ακριβές ποσό  των επιπλέον χρημάτων που θα εισπράξει ο Δήμος Λαρισαίων, λόγω των παραπάνω ηλεκτροδοτούμενων τετραγωνικών που δηλώθηκαν από τους πολίτες, και αν αυτά τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν προς στήριξη των Λαρισαίων πολιτών και επαγγελματιών που έχουν πληγεί  από τον COVID-19.

Στην ερώτηση,  που συνυπογράφουν ο Επικεφαλής της Παράταξης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αφενός  ποιο είναι το ύψος του  επιπλέον ποσού που θα εισπράξει ο Δήμος Λαρισαίων,  λόγω των παραπάνω ηλεκτροδοτούμενων τετραγωνικών που δηλώθηκαν στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Κ.Ε.Δ.Ε, και αφετέρου πως προγραμματίζετε να αξιοποιήσετε αυτά τα επιπλέον  χρήματα.

Η παράταξή μας θεωρεί απολύτως σκόπιμο αυτά τα επιπλέον  χρήματα να διατεθούν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο (πχ μείωση δημοτικών τελών), προς όφελος των πολιτών και επαγγελματιών της Λάρισας που έχουν πληγεί από την παγκόσμια πανδημία του COVID-19.»