Στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ πραγματοποίησε την «Εβδομάδα Εθελοντισμού» για τους εργαζόμενους στο παραγωγικό της συγκρότημα στη Λάρισα.

120 εργαζόμενοι της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ  με τις οικογένειες τους, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λάρισας, προχώρησαν σε δενδροφύτευση στην περιοχή της Γιάννουλης. Συνολικά φυτεύτηκαν 300 δένδρα, εκ των οποίων τα 210 στο πάρκο της πόλης και τα 90 στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ  ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση της περιοχής χορηγώντας και το ανάλογο σύστημα ποτίσματος. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας που συμμετείχαν στη δράση πήραν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος τα οποία υλοποιήθηκαν με την βοήθεια του Τοπικού Τμήματος Προσκόπων της Λάρισας.

Ο Διευθυντής του εργοστασίου της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κ. Γ. Δεσπότης, δήλωσε σχετικά «Η εταιρία μας φάνηκε συνεπής στη δέσμευση που ανέλαβε πέρυσι, να γίνει η εβδομάδα εθελοντισμού θεσμός. Είμαστε υπερήφανοι λοιπόν που σήμερα, συμβάλαμε με την προσπάθειά μας στην ενίσχυση του πρασίνου του τόπο μας, ενώ μέσω της αιμοδοσίας, προσφέραμε αίμα για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ υλοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της, στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και συλλέχτηκαν 22 φιάλες αίματος για την δημιουργία εταιρικής τράπεζας αίματος, ενώ παράλληλα η εταιρεία προσέφερε στον Δήμο 1.000 κιλά μακαρόνια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής.