Τη Θεσσαλία, και συγκεκριμένα την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τον Βόλο και τη Λάρισα, επισκέπτεται από τις 7 ως τις 11 Απριλίου ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ύστερα από κάλεσμα των αντίστοιχων Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των δημοτικών αρχών και παραγωγικούς φορείς και θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής σε πολιτικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν και στις τέσσερις πόλεις, με θέμα τις προοδευτικές συγκλίσεις ενάντια στον νεοφιλευθερισμό και την ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, θα ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Θεσσαλίας.
Συνομιλητές στις εκδηλώσεις στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας και Θεοδόσης Πελεγρίνης. Στα Τρίκαλα χαιρετισμό θα απευθύνει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Στις εκδηλώσεις στον Βόλο και στη Λάρισα ο Δημ. Παπαδημούλης θα μιλήσει μαζί με τον Γ. Μουζάλα και την Όλ. Νάσση, και τον Θ. Πελεγρίνη και την Όλ. Νάσση, αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δημ. Παπαδημούλη στη Θεσσαλία, και μεταξύ των λοιπών προγραμματισμένων συναντήσεών του, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες συγκεντρώσεις-ομιλίες:
·        Κυριακή 7 Απριλίου στις 10.30 στην Καρδίτσα, στο αναψυκτήριο του Δήμου Καρδίτσας, στο Άλσος Παυσιλύπου.
·        Κυριακή 7 Απριλίου στις 19.30 στα Τρίκαλα, στο Φρούριο Τρικάλων.
·        Τρίτη 9 Απριλίου, στις 19.30, στο Βόλο, στο Δημαρχείο Βόλου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου).
·        Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 20.30 στη Λάρισα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας, (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).