Περιοδεία στην Κοιλάδα, το Σάββατο 2 Μαρτίου,  πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ,αποτελούμενο από τους Γιώργο Λαμπρούλη,βουλευτή Λάρισας, Πέτρο Κρίκη,μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας, Γιάννη Παναγιώτου και Γιώργο Παπαδούλη, στελέχη του Κόμματος.
Τα μέλη του κλιμακίου συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα της κοινότητας και τις ελλείψεις σε υποδομές,όπως σχολείων και κέντρου υγείας χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι η κοινότητα δεν έχει κέντρο υγείας που να λειτουργεί σε 24ωρη βάση, παρότι η Κοιλάδα με τα γύρω χωριά συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμου.Προβλήματα που σηματοδοτούν την ασκούμενη πολιτική που δεν έχει στο επίκεντρό της την κάλυψη των λαϊκών αναγκών αλλά την εξυπηρέτηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Επίσης έγινε πλούσια συζήτηση πάνω σε γενικευμένα προβλήματα όπως η ανεργία και τα χαράτσια.
Από την πλευρά τους κάλεσαν τους κατοίκους να βγάλουν συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα εμπειρία τους, αναδεικνύοντας το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης, η οποία δεν είναι ξεκομμένη από τη κεντρική εξουσία και την στάση που κράτησαν οι άλλες δυνάμεις απέναντι στις κατευθύνσεις της ΕΕ, τις αποφάσεις των κυβερνήσεων που έχουν τσακίσει τη ζωή του λαού και τόνισαν ότι οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ βάζουν στο επίκεντρο την ικανοποίηση των σύγχρονων και συνεχώς αυξανόμενων λαϊκών αναγκών και όχι το κέρδος των λίγων.
Τέλος κάλεσαν σε ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια,αλλά και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και στις Βουλευτικές εκλογές, όταν αυτές οριστούν, για να δυναμώσει μέσα στα όργανα αυτά η φωνή των ίδιων των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών, του λαού.
Να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα με ισχυρό ΚΚΕ παντού, ώστε ο λαός, οι εργαζόμενοι να αφήσουν πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων. Να αφήσουν πίσω τα ψεύτικα διλήμματα, το «μικρότερο κακό», που κάθε φορά οδηγεί στο «μεγαλύτερο κακό».