Στις συνοικίες Αβέρωφ και Φιλιππούπολη, βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στην συνοικία Αβέρωφ ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων συντήρησης της πλατείας, που εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ επισκέφθηκε και το δημοτικό κτίριο που στεγάζει το Στέκι ηλικιωμένων, κοινωνικές δομές αλλά και συλλόγους της πόλης.  Σε ότι αφορά στην πλατεία Αβέρωφ, τονίζεται ότι εκτός από τις εργασίες συντήρησης που θα ολοκληρωθούν σύντομα, μέχρι τέλος του χρόνου θα κατασκευαστεί και σύγχρονη παιδική χαρά. 

Στην Φιλιππούπολη, ο δήμαρχος βρέθηκε στο γήπεδο της συνοικίας, όπου συζήτησε με παράγοντες της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας και ειδικότερα τους κ.κ. Χρ. Τερζούδη και Χρήστο Μπουχουρίδη, ζητήματα που αφορούν την λειτουργια του γηπέδου.
Περπατώντας στους δρόμους της συνοικίας, ο κ. Καλογιάννης συζήτησε με κατοίκους ζητήματα που αφορούν την συνοικία. Τέλος, σημειώνεται ότι στην περιοχή της Φιλιππούπολης θα λειτουργήσει άμεσα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην συνοικία στο κτίριο του 3ου Νηπιαγωγείου.
Ο κ. Καλογιάννης συνοδεύονταν από τους αντιδημάρχους κ. Γιώργο Σούλτη και Θαν. Αδαμόπουλο, την γενική διευθύντρια του Δήμου κ. Λίλη Γιοβρή, τον αν. προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.  Θαν. Πατσιούρα, τον πρόεδρο της 1ης Δημοτική Κοινότητας κ. Γ. Δαούλα  κ.α.