Η Γραμματεία Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ συνεχίζει και αύριο Τρίτη 31 Ιούλη από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 5:30 το απόγευμα  την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και καλεί όλα τα σωματεία και τους  αυτοαπασχολούμενους της Λάρισας να εκφράσουν άμεσα την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους και τους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών με κάθε μέσο, να συνεισφέρουν και να συνδράμουν με κάθε τρόπο. 
Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία και τους αυτοαπασχολούμενους του Ν. Λάρισας να στηρίξουν τον αγώνα των συνάδελφων πυρόπληκτων της Αν. Αττικής διεκδικώντας:
-    Πάγωμα των χρεών των μικροεπιχειρήσεων που επλήγησαν, χωρίς προσαυξήσεις και τόκους. Αναστολή όλων των τρεχουσών ρυθμίσεων και δόσεων.
-    Παράταση της κατάθεσης νέων φορολογικών δηλώσεων μέχρι το τέλος του έτους. Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ (επιχείρησης και κατοικίας) και τέλος επιτηδεύματος, καθώς και για τα δημοτικά τέλη για τις μικροεπιχειρήσεις της περιοχής. Παράταση δηλώσεων ΦΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου. Αναστολή των υποχρεώσεων για τις ήδη βεβαιωμένες οφειλές.
-    Άμεση χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους που καταστράφηκε η επιχείρησή τους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Απαλλαγή από την απόδοση ατομικών ασφαλιστικών εισφορών για ένα χρόνο, με ταυτόχρονη διατήρηση όλων των δικαιωμάτων Υγείας - Πρόνοιας. Και στις δύο περιπτώσεις υπολογισμός του χρόνου αυτού ως συντάξιμου. Άμεση χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.