To ψηφοδέλτιο για το Νομό Λάρισας ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου παρουσίασαν σήμερα τα μέλη του ΚΚΕ.

Την ίδια στιγμή καλούν τους πολίτες να ξεφύγουν από ψευτοδιλήμματα όπως τα χαρακτηρίζουν για ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, καθώς και να μη δώσουν κανένα συγχωροχάρτι.

Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στον Νομό Λάρισας είναι οι:

1. Αβρανάς Δημήτρης
Οδοντίατρος, ελεύθερος επαγγελματίας. Υποψήφιος δήμαρχος το 2019 με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων στο δέκαθλο. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ

2. Αρζομανίδης Γιάννης
Γεννήθηκε στη Λάρισα όπου και κατοικεί. Σπούδασε ιστορία και management. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με τη διαφήμιση, το marketing και την ενέργεια. Διετέλεσε συνδικαλιστής στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ως μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στο νομό Λάρισας. Συμμετέχει ενεργά στους κοινωνικούς και στους συνδικαλιστικούς αγώνες από τα μαθητικά του χρόνια. Συμμετείχε ως συνεργαζόμενος υποψήφιος στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

3. Γαβαλά Μαρία
Δικηγόρος, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου και ζει. Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας

4. Δασκαλάκη Αγγέλα
Υπάλληλος στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Γεννήθηκε στην Κρήτη και κατοικεί στη Γιάννουλη. Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων-Εμποροϋπάλληλων Ν. Λάρισας, Αναπληρώτρια Γραμματέας του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΝΛ. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

5. Καρυώτη Κική
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λάρισα, μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δουλεύει ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θεσσαλίας. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Λάρισας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

6. Κρίκης Πέτρος
Καθηγητής φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην πάλη, σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας το 2019 με τη Λαϊκή Συσπείρωση, δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας από το 2012. Υπήρξε Βαλκανιονίκης στο στυλ της ελευθέρας πάλης και πρωταθλητής Ελλάδος. Έχει διατελέσει Προπονητής πάλης στην ΕΑΛ «Πήγασος», αναπληρωτής καθηγητής πάλης στα Αθλητικά Γυμνάσια Λάρισας και Αγιάς, όπως και πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Προπονητών Πάλης. Είναι μέλος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

7. Λαμπρούλης Γιώργος
Βουλευτής του ΚΚΕ και Αντιπρόεδρος της Βουλής. Γεννήθηκε στη Λάρισα όπου και κατοικεί. Βουλευτής του ΚΚΕ και Αντιπρόεδρος της Βουλής. Γιατρός – πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Πατέρας ενός γιου.

8. Μαρούδας Ρίζος
Γεννήθηκε στην Ανατολή Λάρισας. Σπούδασε Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων και σήμερα ασχολείται με τη γεωργία. Από τα γυμνασιακά του χρόνια συμμετείχε στο νεολαιίστικο κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια στο αγροτικό κίνημα. Από το 2006 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ). Μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ .

9. Πάσχου Κατερίνα
Φιλόλογος, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος ( ΟΓΕ). Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Δραστηριοποιείται από τα φοιτητικά της χρόνια στο κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ.

10. Τσιαπλές Τάσος
Ιδιωτικός Υπάλληλος. Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης το 2019 και περιφερειακός σύμβουλος . Είναι μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ, πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας και νυν μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.. Είναι μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ.

11. Τσικριτσής Στέλιος
Αγρότης. Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου. Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νόμου Λάρισας. Πρώην σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Τύρναβου με την Λαϊκή Συσπείρωση και Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Τύρναβου με την Λαϊκή Συσπείρωση Τύρναβου.

thessaliatv.gr