Το ηλεκτρικό super car Mustang Mach-Ε παρουσιάστηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα, στο πλαίσιο του θεσμού των First Trials που καθιέρωσε το Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία ανώτατων στελεχών της Ford Greece και του τεχνικού συμβούλου του Τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και Προέδρου της MotorSport Greece που διοργανώνει το Ράλλυ Ακρόπολης, δημοσιογράφου, Τάκη Πουρναράκη.

Το νέο ηλεκτρικό Mustang συνδυάζει την αξεπέραστη ιπποδύναμη της νέας γενιάς super cars, ενσωματώνοντας την πρόβλεψη για περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της δαπάνης ενέργειας. Οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την καινοτόμα τεχνολογία, με την ηλεκτροκίνηση να κατακτά συνεχώς όλο και περισσότερο τους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Παρόντες virtually στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος και CEO της Ford Greece, Νίκος Νοταράς, ο Τεχνικός Διευθυντής, Βασίλης Παπαναστασίου, και ο After Sales Technical Manager,  Γιώργος Χριστόπουλος. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νοταράς στην εισήγησή του προς τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα: «Ο εξηλεκτρισμός της αυτοκίνησης είναι η μεγαλύτερη αλλαγή της εποχής μας.  Και κάθε αλλαγή είναι και μια μεγάλη ευκαιρία».

Οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνουν μοναδικά benefits, μεταξύ των οποίων η παρακολούθηση εξειδικευμένων πιστοποιημένων σεμιναρίων σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις αγώνων.