Στο Μύλο του Παππά θα παρουσιαστεί επίσημα, την ερχόμενη Δευτέρα, η πρόσφατη επιστημονική επιτυχία του Τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, για την ανάπτυξη μιας συσκευής που μπορεί να υπολογίσει την αντιοξειδωτική ικανότητα υγρών τροφίμων όπως ο καφές, οι χυμοί, η μπύρα και το κρασί, το γάλα και η οποία έτυχε αναγνώρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η παρουσίαση θα γίνει από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, παρουσία του αντιδημάρχου  Πολιτισμού και Επιστημών Πάνου Σάπκα.