Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με Επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για τα προβλήματά που υπάρχουν στην οδό Παλαιολόγου.

Στην ερώτηση,  που συνυπογράφουν ο Επικεφαλής της Παράταξης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Παλαιολόγου.

Στο ύψος περίπου  του αριθμού 85 της ανωτέρω οδού η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Δεν υφίσταται ουσιαστικά πεζοδρόμιο, ενώ τα χόρτα και τα δέντρα χρειάζεται να καθαριστούν άμεσα.

Επιπλέον στην παραπάνω περιοχή ο κάδος απορριμμάτων  είναι μόνιμα ανοιχτός και χρειάζεται αντικατάσταση, ενώ η ύπαρξη ενός εγκαταλελειμμένου ακινήτου αποτελεί εστία μόλυνσης και στέκι τοξικομανών.

Κάτοικοι της οδού ήρθαν σε επαφή με τις δημοτικές υπηρεσίες, χωρίς όμως να επέλθει κάποια ουσιαστική αλλαγή της κατάστασης.

Θεωρούμε πως πρέπει άμεσα η κατάσταση αυτή να αλλάξει προς το καλύτερο, πριν βρεθούμε ως τοπική κοινωνία, μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις.»