Ψηφίζουν σήμερα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας για την εκλογή του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.(Κουμουνδούρου 24-1ος όροφος).

Την ψήφο για  την προεδρία της κομματικής οργάνωσης διεκδικούν ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ, οικονομολόγος Βαγγέλης Παπαλέξης και ο δικηγόρος Χρήστος Καπετάνος.

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει ότι η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, και ώρες  08:00 έως  14:00 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. (Κουμουνδούρου 24-1ος όροφος).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης, δικαίωμα εκλέγειν για την ανάδειξη του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης έχουν: 

1)Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, Βουλευτές του Εθνικού Κοινοβουλίου, που εκλέγονται στην οικεία εκλογική περιφέρεια, καθώς και οι Βουλευτές Επικρατείας και Ευρωβουλευτές που είναι γραμμένοι στις ΔΗΜ.Τ.Ο. που υπάγονται στην Νομαρχιακή Οργάνωση. 

2)Τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που είναι γραμμένα στις ΔΗΜ.Τ.Ο. που υπάγονται στην Νομαρχιακή Οργάνωση. 

3) Πρόεδρος της αντίστοιχης Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ . 

4)Οι νεοεκλεγέντες Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. και τα νεοεκλεγέντα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ε. που υπάγονται στην Νομαρχιακή Οργάνωση. 

5)Τα εκλεγμένα μέλη των τριμελών συμβουλίων των Τοπικών Γραφείων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ . που εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης της Νομαρχιακής Οργάνωσης

6)Ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης της κρατικής Περιφέρειας, στην οποία υπάγεται εδαφικά η Νομαρχιακή Οργάνωση. 

7)Ο εκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης της κρατικής Περιφερειακής Ενότητας, στην οποία υπάγεται εδαφικά η Νομαρχιακή Οργάνωση. 

8)Οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι των Δήμων που υπάγονται στην περιοχή ευθύνης της Νομαρχιακής Οργάνωσης. 

       9)Οι Υπεύθυνοι των Θεματικών Τομέων Δράσης  που εκλέχθηκαν κατά την διαδικασία της 6ης Απριλίου 2016.