Για 7η συνεχή χρονιά η ADM Production διοργανώνει τον διεθνή διαγωνισμό σερβιτόρων  στην πόλη της Λάρισας , με την συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της ADM Production Αντ. Ράλλης, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 1.000 συμμετοχές και από απλούς πολίτες και όχι κατ’ ανάγκη επαγγελματίες σερβιτόρους που θέλουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση .
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που έχει χαρακτηριστεί θεσμός και θα συντελέσει στην προβολή της χώρας μας ως τουριστικό προορισμό σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στην προβολή όλων των φορέων που θα συμμετάσχουν στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας και του ΕΟΤ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
H έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:00 π.μ . από το Αρχαίο θέατρο Λάρισας.
Κάθε διαγωνιζόμενος , κρατώντας στο χέρι ένα δίσκο που θα περιέχει ένα μπουκάλι και 4 ποτήρια , θα πρέπει να διανύσει την απόσταση από το Αρχαίο θέατρο στην οδό Βενιζέλου , προς την οδό Παπαναστασίου ,την οδό Παπακυριαζή και να φτάσει με διαδρομή μέσα από τις οδούς Ασκληπιού και Κούμα, στο σημείο τερματισμού στην Κεντρική πλατεία της πόλης ,όπου και θα γίνει η λήξη του διαγωνισμού.
Οι τρείς πρώτοι συμμετέχοντες, με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο θα βραβευτούν και θα λάβουν ανάλογο έπαθλο για την συμμετοχή τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων των νικητών από εκπροσώπους του Δήμου Λαρισαίων και εκπρόσωπο του συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.
Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από γνωστό μουσικό συγκρότημα. .
Δηλώστε συμμετοχή:
Στην φόρμα συμμετοχής στο site μας:www.admproductions.gr
τηλεφωνικά στο 210.33 88 264 ή στέλντας email στο : adm.greece@gmail.com
ert.gr