Την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως μας, στη συνοικία Ιπποκράτη.

Το πρόγραμμα,αναλυτικά, έχει ως εξής: Την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, παραμονή της εορτής, στις 6:30μ.μ. το απόγευμα θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ιγνατίου. Την Τετάρτη το πρωί, 10 Φεβρουαρίου, ανήμερα της εορτής, απο τις 7:00π.μ. θα ψαλεί ο όρθρος και θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το Ύψωμα του Αγίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 5:00 μ.μ. θα ψαλεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός, η παράκλησις του Αγίου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου. Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, το πρωί από τις 7:30π.μ. θα ψαλεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου. Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση μικρό τεμάχιο του Ιερού και Χαριτόβρυτου λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους του Θαυματουργού.