Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας, την Παρασκευή (18-06-2021), το Σάββατο (19-06- 2021) και την Κυριακή (20-06-2021). 

Συγκεκριμένα: 

α) Την Παρασκευή (18-06-2021) και ώρα 17:00 έως πέρατος

στην Επ. Οδό Νίκαιας - Αγιοι Ανάργυροι - Άγιος Γεώργιος, Νίκαια-Άγιοι Ανάργυροι - Αγιος Γεώργιος - τερματισμός Νίκαια,

β) Το Σάββατο (19-06-2021) και ώρα 14:00 έως πέρατος,

σε οδούς της πόλης Λάρισας στην Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων, στην Επ. Οδό Δαμασίου - Κουτσοχέρου και στην Επ. Οδό Τυρνάβου - Ελασσόνας, με ακολουθητέα διαδρομή, Πάρκο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη. Κενταύρων, Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, Ανθίμου Γαζή, Ηρώων Πολυτεχνείου, Αθ. Λάγου, Ιωαννίνων, Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων, δεξιά στην Επ. Οδό Δαμασίου - Κουτσοχέρου αριστερά στην Επ. Οδό Τυρνάβου - Ελασσόνας, τερματισμός Τύρναβος.

γ) Την Κυριακή (20-06-2021) και ώρα 09:00 έως πέρατος,

σε οδούς της πόλης Λάρισας στην Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων και στην Ε.Ο: Λάρισας - Κόζάνης, με ακολουθητέα διαδρομή, Πάρκο Αλκαζάρ, Γρ. Λαμπράκη, Κενταύρων, Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, Ανθίμου Γαζή, Ηρώων Πολυτεχνείου, Αθ. Λάγου, Ιωαννίνων, Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων, Π.Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης, τερματισμός Λάρισα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές.

Οι διοργανωτές, υπογρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης του Πανελληνίου Πρωταθλήμα­τος Δρόμου να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης των εν λόγω αγώνων.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώ­δικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας και στα Αστυνομικά Τμήματα Κιλελέρ, Ελασσόνας και Τυρνάβου, που κοινοποιείται ή παρούσα, παρακαλούνται για την εκτέλεση της, την επίδοσή της- ανακοίνωση στον ενδιαφερόμενο σύλλογο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από τον Κ.Ο.Κ. και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, τη δημοσίευση της απόφασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.), την κοινοποίηση της στους εμπλεκόμενους καθώς και στη λήψη μέτρων αρμοδιότητας τους.