Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σήμερα την Λάρισα, την οποία κέρδισε, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνει κάθε Δευτέρα στο ΣΕΦ για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δώρισε στον διευθυντή της Πανεπιστημιακής καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Φ. Τριποσκιάδη, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Ακόμη, παρέδωσε στον Γρηγόρη Βλαχάκη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Επίσης, ο Νίκος Λεπενιώτης βράβευσε τον Θεόδωρο Ριζούλη, τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Λάρισας για τη συμμετοχή της ομάδας στο πλαίσιο των αγώνων bwin Monday Night Against Covid-19.

Μάλιστα, πριν από την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή, μιας και σαν σήμερα, πριν από 40 χρόνια στις 8/2/1981, έγινε το τραγικό δυστύχημα της Θύρας 7.

Τέλος, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και στη μνήμη της προϊσταμένης του νοσηλευτικού τμήματος της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Αναστασίας Παρασκευούδη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορονοϊό, όπως και για τους δύο αδικοχαμένους ιατρούς του ΓΝΛ, Θ.Χατζόπουλο και Τηλ. Ζαφειρίδης, που έχασαν την ζωή τους στον Όλυμπο.