Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ρίτσας Μπετσιμέα! 

Της δικής μας, αγαπημένης Ρίτσας των Ενεργών Πολιτών Λάρισας! 

Της γλυκύτατης Ρίτσας, που σε κέρδιζε με την ευγένειά της και τη θετική της αύρα που την ένιωθες να σε τυλίγει από την πρώτη στιγμή!

Της δυναμικής αγωνίστριας, που όλη της τη ζωή την αφιέρωσε σε αγώνες για τη δημοκρατία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την προσφορά στον συνάνθρωπο! 

Πάντα πρόθυμη να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις, και πάντα με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη κι ένα καλό λόγο για όλους!

Η Ρίτσα ήταν πρωτεργάτρια των Ενεργών Πολιτών με καθοριστική συμβολή στη δημιουργία και λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συντονίστρια όλων των δράσεων των Ενεργών Πολιτών που έχουν σχέση με ιατρικά θέματα (δωρεάν μαστογραφίες, σπιρομετρήσεις, εθελοντικές αιμοδοσίες, κ.α.), υπεύθυνη της Τράπεζας Αίματος των Εν.Πο.Λ., αλλά και πάντα πρόθυμη να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις!

Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, που η υγεία της είχε κλονιστεί, δεν έπαυε το ανήσυχο πνεύμα της να είναι πάντα μαζί μας και να βοηθάει εξ αποστάσεως με τον τρόπο της τις δράσεις μας! 

Η απώλειά της ραγίζει τις καρδιές μας, γιατί ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας!

Της ευχόμαστε καλό της ταξίδι και κουράγιο στους οικείους της και ιδιαίτερα στον αγαπημένο σύντροφο της ζωής της Γεράσιμο.

Ρίτσα θα είσαι για πάντα μαζί μας!