Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και στη Λάρισα. 

Τα μέλη του ΚΚΕ και  της ΚΝΕ  απέδειξαν για άλλη μια φορά, ότι με πνεύμα οργανωμένης απειθαρχίας μπορούν να τηρούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Έτσι φρόντισαν ώστε η Κοίτη του Πηνειού να προσαρμοστεί για να προφυλαχτεί η υγεία όλων των μελών, των φίλων και επισκεπτών και πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (τήρηση αποστάσεων - καθιστοί θεατές - χρήση μάσκας - αντισηπτικά).

Με τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ, οι νέοι της πόλης,  οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι  κάθε ηλικίας έστειλαν το μήνυμα  της οργάνωσης της αντεπίθεσης για τη δική τους εξουσία, ώστε να έρθουν στο προσκήνιο οι σύγχρονες ανάγκες τους.

Το Φεστιβάλ άνοιξε με χαιρετισμό η Αγγέλα Τσιάτσιου, γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα «Σταυροδρόμια του κόσμου» σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη, από τη μουσικοθεατρική ομάδα «Κιθαροαφηγήματα» .

Ακολούθησε αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ .

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ κορυφώθηκαν με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με συναυλία με τους «Λάτρεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως μια μέρα πριν τις εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκε με μαζική συμμετοχή, παράσταση καραγκιόζη για παιδιά μικρών ηλικιών.