Η «επανεκκίνηση» στο Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας για την βελτίωση των συνθηκών του δικηγορικού λειτουργήματος, θα γίνει πρωτίστως μέσα από τη συνέργεια και τη συμμετοχικότητα, σημειώνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφων Τσάτσαρος, με αφορμή την ανακοίνωση των 14 υποψηφίων συμβούλων του.

«Έχοντας μπροστά μας σωρεία ανοιχτών ζητημάτων που ταλανίζουν το νομικό κόσμο, δεν χωρά αμφιβολία πως οι επικείμενες εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, αποκτούν κρίσιμο χαρακτήρα.

Όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουν σ’ αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, επιχειρούν από διαφορετική οπτική ενδεχομένως, να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων. Σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή δεν περισσεύει κανείς. 

Οι σκόπελοι θα ξεπεραστούν μέσα από συνέργειες και συμμετοχικότητα, ώστε η επόμενη ημέρα στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας να φέρει εκείνη την πολυπόθητη επανεκκίνηση που θα βελτιώσει τις συνθήκες στο δικηγορικό λειτούργημα.

Για έναν Σύλλογο περισσότερο αποτελεσματικό, προσιτό και λειτουργικό απέναντι στα μέλη του, που θα στηρίξει και θα δώσει όραμα και ελπίδα σε όλους, αλλά κυρίως στους νέους συναδέλφους.

Όλοι μαζί, συγκροτημένα και μεθοδικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον ΔΣΛ που πραγματικά χρειαζόμαστε. 

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 14 εκλεκτούς συναδέλφους, που ως υποψήφιοι σύμβουλοι, στηρίζουν την υποψηφιότητά μου και μέσω αυτής τη συλλογική προσπάθεια για την επανεκκίνηση του ΔΣΛ» σημειώνει ο κ. Τσάτσαρος.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά) :

1.   Βαλάση Σταματία

2.   Βράκας Βασίλειος

3.   Γκανάτσιος Νικόλαος

4.   Δάκτυλα Ασημούλα

5.   Δημοβέλης Πέτρος

6.   Διαμάντη Ευαγελία

7.   Κυριακίδης Μιχαήλ

8.   Λιλές Κωνσταντίνος

9.   Μερισιώτη Ελένη

10. Μίγα-Κατσογιάννη Δέσποινα

11. Νασιοπούλου Αθηνά

12. Παπαμάρκου Ζωή

13. Σουλακούδης Κυριάκος

14. Τρικάκη Ευδοκία