Σε δήλωσή του πρόεδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ κ. Χρήστου Καπετάνου, σχετικά με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναφέρονται τα εξής:

"Μεγάλη νίκη επεφύλαξε για τη Νέα Δημοκρατία ο α΄ και β΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου εξέλεξε συνολικά 12 περιφερειάρχες μεταξύ των οποίων και τον Κώστα Αγοραστό στην περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και δημάρχους με φιλελεύθερο πρόσημο στους περισσότερους δήμους όλης της χώρας.

Σε τοπικό επίπεδο, οι πολίτες αποφάσισαν για το ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στην αυτοδιοίκηση, αποφάσεις οι οποίες γίνονται απολύτως σεβαστές και πορευόμαστε όλοι με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Θέλω να συγχαρώ για τη μεγάλη τους επιτυχία που έχει  άμεση αντανάκλαση και στην Παράταξή μας, τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Γιάννη Κόκουρα, τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη και τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλο. Συνάμα, να ευχηθώ στον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, στον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα και στον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα καλή επιτυχία στο έργο τους.

Να συγχαρώ επίσης τον Γιάννη Αγγελάκα στην Αγιά καθώς και τον Νίκο Ευαγγέλου στην Ελασσόνα, έναν δήμαρχο με σπουδαίο έργο, για τον αξιοπρεπέστατο αγώνα που έκαναν, συγκεντρώνοντας ποσοστό που υπερβαίνει το 48% ο καθένας στο δήμο του.

Ειδική αναφορά θέλω να κάνω όμως σε έναν άνθρωπο, μια γυναίκα πολιτικό που όλους αυτούς τους μήνες έδειξε ότι έχει «μέταλλο», αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και σιωπή πολλές επιθέσεις σε βάρος της και απέδειξε ότι ξέρει και να κερδίζει και να χάνει μέσα στο γήπεδο. Είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με τη Ρένα Καραλαριώτου και το επιτελείο της.

Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα έχουμε την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Την μητέρα όλων των μαχών για να αλλάξει ο τόπος μας σελίδα και να καταστεί η Πατρίδα μας κυρίαρχη εθνικά, πολιτικά, οικονομικά και ηθικά.

Καλούμε όλους τους νεοδημοκράτες του νομού Λάρισας σε συστράτευση, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων."