Με εξόρμηση στις λαϊκές αγορές της Νεάπολης στην πόλη της Λάρισας και της Αγιάς, ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η εβδομαδιαία εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας σε λαϊκές αγορές της Περιφερειακής Ενότητας, με αφορμή την έντονη αντίδραση του κόμματος στις διατάξεις του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για τις υπαίθριες αγορές.

Ειδικότερα, στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, στη Λάρισα, πραγματοποίησαν εξόρμηση μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών πόλης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τη συμμετοχή του βουλευτή Λάρισας του κόμματος, Βασίλη Κόκκαλη.

Παράλληλα, στη λαϊκή αγορά της Αγιάς περιόδευσαν μέλη της τοπικής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με τη συμμετοχή της βουλευτή Λάρισας του κόμματος, Άννας Βαγενά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τις κινητοποιήσεις των παραγωγών και καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών και των καταναλωτών και όχι μόνο με τους «αρεστούς».

Εάν πάλι, προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύεται να καταργήσει όλες τις διατάξεις που αλλοιώνουν τη μορφή των λαϊκών αγορών, ενός θεσμού που επί 100 χρόνια αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, συμβάλει στο εισόδημα των παραγωγών και προμηθεύει τους καταναλωτές με υγιή και ασφαλή προιόντα σε πολύ καλύτερες τιμές