Με αφορμή αίτημα Βουλευτών της Ν.Δ., με θέμα την άμεση σύγκληση της επιτροπής για ενημέρωση από την «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας» για το ζήτημα της προστασίας της φέτας, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ.Χρήστος Καπετάνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, η Νέα Δημοκρατία έκανε πράξη την δήλωσητου Πρόεδρου της. Κατέθεσε χθες αίτημα των 14 βουλευτών - μελών της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου:
Α) Να κληθεί η νεοσυσταθείσα ΔιεπαγγελματικήΟργάνωση Φέτας, προκειμένου να εκφέρει τις απόψεις της για την πλήρη προστασία του προϊόντος και
Β) Να συσταθεί Διακομματική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων προκειμένου να στηρίξει την Διεπαγγελματική στις διαπραγματεύσεις με την αρμόδια επιτροπή Γεωγραφικών Ενδείξεων και ΠΟΠ προϊόντων της Ε.Ε. για την πλήρη προστασία της φέτας.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας χαιρετίζει την καίριαπαρέμβαση  της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη διαχρονική της στήριξηστους Έλληνες κτηνοτρόφους και την εμπιστοσύνη της στον Πρωτογενή Τομέα ως μοχλό ανάπτυξης της Οικονομίας της Πατρίδας μας.