«Μύδρους» κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» υποστηρίξε πως ο κ. Αλαφούζος «...έχει μαζέψει αληταράδες στον Παναθηναϊκό, διώχνοντας τα ελληνόπουλου», ενώ παράλληλα τα «έχωσε» και στον Μάρκους Μπεργκ για την εν γένει συμπεριφορά του στα γήπεδα. Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού καθώς όπως ανέφερε ο «Σκάι» ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει μηνύσει τον Κούγια στα πολιτικά και αθλητικά δικαστήρια.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε πως «...παίχθηκε πραγματικό ποδόσφαιρο από δυο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη σ' ένα ματς που ανάβλυζε υγεία», για να συμπληρώσει εν συνεχεία πως «...εγώ στεναχωριέμαι όταν παίζουμε με μια τεράστια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έπαιξε τελικό Ευρώπης και κατά καιρούς είχε τεράστιους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ όμως να βλέπω τέτοια εικόνα. Δεν μπορεί να διώχνει όλα τα Ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους τους αληταράδες που παίρνουν τα χρήματα».

Κατόπιν ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε πως λέγοντας πως «...πρώτα φτιάχνεις ομάδα και μετά τηλεοπτική εκπομπή», αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου των «πρασίνων» Γιάννη Αλαφούζου, ενώ από τα «βέλη» του δεν ξέφυγε ούτε ο Μάρκους Μπεργκ σημειώνοντας ότι «...έπρεπε να έχει αποβληθεί. Θέλω να δείξω τι κάνει κάθε Κυριακή και τι έκανε σήμερα».

Οι δηλώσεις Κούγια έφεραν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έγινε γνωστό, οι πράσινοι θα κινηθούν δικαστικά κατά του  ισχυρού άνδρα της ομάδας της Λάρισας.

Δείτε το βίντεο: