Στο θέμα της παράτασης προθεσμίας στην ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής στην Ηπείρου και Μ. Αλεξάνδρου αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο κ. Μάριος Ξηρομερίτης. Το θέμα έρχεται προς συζήτηση στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
"Αύριο στο Δημοτικό συμβούλιο  Λάρισας θα ζητηθεί από την δημοτική αρχή Καλογιάννη η παράταση προθεσμίας για ολοκλήρωση των έργων στις  δύο κεντρικές αρτηρίες της πόλης μας .
Τις  οικονομικές συνέπειες στους ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το ΕΚΑΒ  και η πυροσβεστική σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης τα έχουμε αναδείξει με άλλες παρεμβάσεις.
Πρέπει όμως για την παράταση προθεσμίας των έργων να γνωρίζουν οι δημότες αλλά και οι θιγόμενοι έμποροι ,ελευθεροεπαγγελματίες  καθώς και το επιμελητήριο Λάρισας , ότι  θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο  Πέμπτη  13/9/2018 και ώρα 19.30 μμ όλοι οι δημότες  να το γνωρίζουνε και να αναλάβουν θέση και ευθύνη για την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε στο κέντρο του Δήμου Λαρισαίων. Νομίζω ότι και οι φορείς όπως ο εμπορικός σύλλογος καθώς και το επιμελητήριο θα πρέπει να πάρουν θέση στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής".