Στο AEL RADIO «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης όπως το συνηθίζει. Αναφέρθηκε σε αυτή και στην ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών η οποία του υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων "ότι οι δημοσιογράφοι της Λάρισας δεν είναι υπάλληλοί του". Από τα πυρά του δεν εξαιρέθηκε η εφημερίδα "Ελευθερία" και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας τους οποίους επανέλαβε ότι θα μηνύσει. Τέλος άσχημη εντύπωση έκανε η απόφασή του να καταργήσει την δωρεάν είσοδο στο γήπεδο των ακαδημιών της ΑΕΛ.

Η συνέντευξη Κούγια έχει ως ακολούθως:

«Αν θυμάται κανείς να έχει τιμηθεί αυτή η εφημερίδα (Ελευθερία) από κάποιον άλλον τόσο πολύ να μου το πείτε. Μαζί τους συνεργαστήκαμε, συνδιοργανώσαμε εκδηλώσεις και κάναμε ένα σωρό πράγματα. Πούλησαν αφίσα και με εμένα μέσα και με τον Κ. Τσιώλη. Πράγματι υπάρχει ένα πρόβλημα. Απλά η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ που κατά την υποκειμενική μου άποψη υπονομεύουν την υπόληψή μου. Με πολύ προβληματισμό ακούω αυτήν την τοποθέτηση αλλά δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης. Καλά θα κάνουν οι άνθρωποι του κ. Κέλλα να ξαναδούν τα όσα πραγματεύονται και να ξανατοποθετηθούν. Σας δίνω τον λόγο μου πως δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί τους, παρά μόνο μέσω του νόμου με τον Κ. Κέλλα και την εφημερίδα. Σέβομαι τους δημοσιογράφους και εκτιμώ το έργο τους. Γι' αυτό άλλωστε έκανα και το ραδιόφωνο και αντί να μας σταθούν σε αυτό, σε μια περίοδο που όλα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, σε έναν άνθρωπο που επενδύει χρήματα, κάνουν αυτό το πράγμα. Από αύριο θα σας δώσω τα μηνύματα αν πραγματικά συνέβη επεισόδιο μεταξύ εμού και του κ. Νάκα. Εγώ έχω δεσμευτεί πως πρέπει να ανακαλέσουν το εξώδικο που έστειλαν σε εσάς και σε εμένα.

Υπόσχεται και αποκαλύψεις

Έχω και άλλα στοιχεία πολλά, θα τα μεταφέρω αύριο στην εκπομπή σας. Σε ένα από τα μηνύματα που μου έχουν έρθει λέγεται πως... ''μην τα βάζεις με αυτόν είναι ο πρόεδρος των monsters''. Όμως όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, με το γεγονός πως σε λίγο διάστημα έχουμε πρωτάθλημα, με το γεγονός πως ο προπονητής μας δεν υπολογίζει τα φιλικά. Εμένα λοιπόν το μυαλό μου είναι πως θα βοηθήσουμε την ομάδα, τον Άγγελο Αναστασιάδη, την αισθητική του συλλόγου και όλα αυτά. Από αύριο λοιπόν δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Πριν λίγο διάστημα να φανταστείτε είχα μάθει πως ο κ. Μπέος είχε προαναγγείλει τα όσα έχουν γίνει. Όμως όλα αυτά τελείωσαν. Το ραδιόφωνο είναι για τις ακαδημίες της ΑΕΛ, για την ομάδα και τον προπονητή. Εμείς ξεκόβουμε κάθε σχέση με την ερασιτεχνική. Σεβόμαστε τον Πηλαδάκη. Θα πληρώσουμε το γήπεδό του. Ο κόσμος θα στηρίξει την οικονομική αιμορραγία την οποία θα έχουμε και θα κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας ότι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε υγιείς. Καταργείται η δωρεάν είσοδος για τις ακαδημίες της ερασιτεχνικής και καταργούνται οι θέσεις που θα έχουν μέσα στο γήπεδο στα επίσημα. Να δείτε πως οι monsters θα μεταφερθούν στο μπάσκετ. Αν δεν γίνει αυτό, εγώ θα εκτεθώ. Αν το υγιές κομμάτι των monsters θέλει να έρθει στο γήπεδο η πόρτα για αυτούς είναι ανοιχτή. »

Για το μεταγραφικό κομμάτι, ανέφερε:

«Θέλουμε ένα σέντερ φορ οπωσδήποτε. Έχουμε καταλήξει σε δύο ονόματα. Ήδη προσπαθούμε να κλείσουμε με έναν παίκτη, ενώ υπάρχει και κάποιος άλλος που έχει αγωνιστεί στο Europa League. Έχει αποκλείσει πολλά ονόματα ο Αναστασιάδης, όμως αυτός είναι ο προπονητής αυτός αποφασίζει. Στα χαφ είμαστε καλά. Πιστεύουμε πολύ σε όλους του παίκτες μας. Ο κόσμος βλέπει και το ταλέντο του Ντέλετιτς μέρα με τη μέρα. Ο Καπός έχει ένα πρόβλημα στα τελειώματα όμως είναι θετικός στις εμφανίσεις του. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες όμως και θα είμαστε αξιόπιστοι φέτος.»

Για το αν θα μπει ίντερνετ στο γήπεδο, σχολίασε:

«Δεν ξέρω από αυτά εγώ. Δεν έχω καλή σχέση με την τεχνολογία. Βέβαια είμαστε στην εποχή αυτή πλέον και είναι ένα θέμα το οποίο θα το εξετάσουμε».

athleticlarissa.gr