Από το εορταστικό πρόγραμμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα κιθάρας των Λεσχών Πολιτισμού στα Πυροβολικά και τα Ηπειρώτικα, ετοίμασαν, μέσα στις δυσκολίες της πανδημίας, μια «χειροποίητη» παραγωγή που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της στο YouTube.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0OB5DSpb9QH3fu9tTp8L491N_jotfBsDIV__teoFdyddxvT7KMluJCXK8&v=SMthrBUQKvU&feature=youtu.be

Είναι η αποτύπωση μιας παράστασης, την οποία από τον Μάρτιο του 2020 και μετά δεν κατέστη εφικτό να παρουσιαστεί ζωντανά εξαιτίας των συνθηκών.

Σίγουρα η αίσθηση και η επικοινωνία της ζωντανής συναυλίας δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα. Όμως, δεν γίνεται την εποχή που με ένα smartphone γυρίζεται μια ταινία να μη δώσουμε απάντηση στην ανάγκη που υπάρχει για δημιουργία και έκφραση!

Συμμετέχουν οι μαθητές: Λυδία Διαβάτη, Γιώργος Ζαγορίτης, Χρήστος Καμπούρης, Ανθή Καφαντάρη, Μάριος Κουσιωρής, Δημήτρης Μεταξάς, Δημήτρης Μπάρμπας, Αρίστος Μπλάνας, Νίκος Ντίνας, Θωμάς Σαμαντόπουλος, Στέλιος Σταβάρας, Κωνσταντίνος Στεργιώτης, Γιάννης Στρεμμένος, Γιώργος Τεντολούρης

Κείμενα, επιμέλεια παραγωγής: Αχιλλέας Σίμος