Στο μπλόκο της Νίκαιας βρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου συναντιέται με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου της Νίκαιας και εκπροσώπους των υπόλοιπων μπλόκων της Θεσσαλίας, της Αγιάς, της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και του Ριζόμυλου.

Τον υποδέχθηκε στο μπλόκο ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, ο οποίος τόνισε ότι «διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα, μέτρα για την επιβίωσή μας» και ευχαρίστησε τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση των αγροτών.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε ότι «η καρδιά της ελληνικής αγροτιάς χτυπά στα μπλόκα» και πως «είμαστε εδώ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, γιατί έχετε δίκαια αιτήματα και δίνετε μάχη επιβίωσης». Συμπλήρωσε ακόμα ότι το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών με πράξεις και όχι με λόγια.

Σημειώνεται ότι στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ παραγωγοί της περιοχής δώρισαν ντόπιο τσίπουρο, στο οποίο όπως κατήγγειλαν επιχειρείται να αλλάξει η ονομασία, γεγονός που θα τους οδηγήσει στη φτώχεια.

902.gr