Γιορτινό κλίμα και υπέροχα συμβολικά δώρα περίμεναν τους εκπαιδευόμενους των ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στις  δομές της Νεάπολης «Ονειροδρόμιο»  και της Νέας Σμύρνης «Ο Αστερόκοσμος»  που λειτουργούν από το Δήμο Λαρισαίων. Το προσωπικό και των δύο δομών ετοίμασε με ιδιαίτερη χαρά 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις προκειμένου να υποδεχτούν όλοι μαζί  τον Αη Βασίλη, ο οποίος μοίρασε σε μικρούς και μεγάλους δώρα και όμορφες στιγμές.

Στον «Αστερόκοσμο»  μια ξεχωριστή νότα με την παρουσία τους έδωσαν και οι εθελοντές μουσικοί Χριστίνα Ιερωνυμάκη, Βένης Φουκάλας  και Μιχάλης Χώτος , που τραγούδησαν και ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.  Ενεργά στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι εθελοντές Αλεξία Ραγκου και Δημήτρης Βαρλάμης, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η βυζαντινή χορωδία της Νέας Σμύρνης, που τραγούδησε  τα κάλαντα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν τα παιδιά από το ΚΔΑΠ τυπικής ανάπτυξης της Νέας Σμύρνης  , καθώς και ο κ Κυριτσάκας, εκπρόσωπος της ΔΗΚΕΛ.   

Σε αντίστοιχο κλίμα κινήθηκε και η γιορτή στο «Ονειροδρόμιο», όπου εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν με την εθελόντρια Χριστίνα Φιλιππακοπούλου  ,  που ντύθηκε Αϊ Βασίλης και σκόρπισε γέλια και χαρά.

Τα 2 ΚΔΑΠ ΜΕΑ θα παραμείνουν κλειστά από τις 26/12/2016 έως και τις 8/1/2017 και θα συνεχίσουν δυναμικά τη λειτουργία τους ξανά στις 9 Ιανουαρίου του 2017.