Ο άστατος καιρός και το κρύο της σημερινής Κυριακής, δεν στάθηκε εμπόδιο στους Λαρισαίους οι οποίοι έσπευσαν μαζικά να πάρουν μέρος στον τέταρτο κατά σειρά αγώνα Run Greece που διεξήχθη το πρωί στην πόλη.

Υπολογίζεται ότι έτρεξαν περίπου 4.000 και πλέον άτομα από τους 4.590 που επισήμως δήλωσαν συμμετοχή, καταρρίπτοντας έτσι το περυσινό ρεκόρ που ήταν 3.600 (δηλωθέντες).

Από νωρίς το πρωί η καρδιά της πόλης χτυπούσε στο ρυθμό του αγώνα με την οργανωτική επιτροπή, τους εθελοντές και τους ανθρώπους της Wind να βρίσκονται από στις θέσεις τους ρυθμίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Στην πλατεία έβλεπε κανείς, από μωρά στα καροτσάκια να συμμετέχουν με τις μαμάδες τους, μέχρι ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Η φετινή διοργάνωση της Λάρισας περιελάμβανε τη διεξαγωγή τριών αγώνων απόστασης 5.000 (δηλωθέντες 2.884)  και 10.000 μέτρων (δηλωθέντες 690 άτομα) αλλά και αγώνα παιδιών χιλίων μέτρων (δηλωθέντες 930 άτομα),  με την εκκίνηση και τον τερματισμό να γίνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.