Το «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας - Ο.ΚΑ.ΝΑ.ανταποκρίνεται καίρια στα ζητήματα ψυχικής υγείας και στα αιτήματα ουσιαστικής επικοινωνίας και διατήρησης των κοινωνικών σχέσεων εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που δημιουργείται από τη συνέχιση των περιορισμών της πανδημίας στην περιοχή της Λάρισας.

Αυτή τη φορά το Εργαστήρι Ζωής, βασιζόμενο στην επιτυχή διαδικτυακή λειτουργία των 33 τμημάτων του που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, ανταποκρίνεται,επίσης, στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας για τη λειτουργία ενός επιπλέον εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας που θα απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας 12 έως 18 ετών και ενός εργαστηρίου Χορού που θα απευθύνεται σε ενήλικες.

Το διαδικτυακό εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας για εφήβους θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 20:30.

Το διαδικτυακό εργαστήρι Χορού για ενήλικες θα λειτουργεί κάθε Τρίτη από τις 18:00 έως τις 19:30.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και εγγραφές για τα νέα τμήματα μπορούν να γίνουν από κάθε ενδιαφερόμενο, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του Εργαστηρίου Ζωής στο facebook www.facebook.com/ErgastiriZois , είτε με emailστην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας kplarisa@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίεςμπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας: 2410 555935.