Νέα απώλεια βαθμών για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα που κόλλησε στο 0-0 στην έδρα του Πιερικού και έμεινε στο -8 από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι συνολικά στο παιχνίδι, είχαν καλές στιγμές για να βρουν το γκολ αλλά δεν το κατάφεραν και μέτρησαν την τέταρτη ισοπαλία τους σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας επίσης και τρεις νίκες αλλά και μία ήττα.

Η ΑΕΛ που για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να κερδίσει, είχε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Γλυνού να σώζει με το πόδι ο Γαλάνης στο 14' και μια κεφαλιά του Κούστα να σώζει ο Γαλάνης στο 81', ενώ ο Πιερικός είχε δοκάρι με κεφαλιά του Εμπουσί στο 57', σουτ του Ζαφειράκη έσωσε ο Θεοδωρόπουλος στο 61' και σουτ του Μπουόλι έσωσε ο Θεοδωρόπουλος στο 74'.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης (93' Μουρατίδης), Ζούρκος, Παντελιάδης, Μπουολί, Εμπουσί, Σουντάρ, Κριμιτζάς (72' Καρανάτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης (72' Χαντζάρας), Ίτσιος.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ομάρ, Ηλιάδης, Θεολόγου, Ταχάρ (77' Γκοτζαμανίδης), Γαρουφαλιάς, Γλυνός (62' Μαυριάς), Ακούνια, Μπαντιμπαγκά (77' Κούστα), Όγκμποε.

aelole.gr